tirsdag 9. juli 2013

New York!!

Fremme! Nå er vi vel installert på hotellet. vi kom hit for 9 timer siden. Alle sammen er like hele, alle kofferter likeså:-) 

Utsikt fra hotellet nå på morran:

Ingen tvil om at vi er i rett by:

Flyturene: det ble tre etapper, den siste på 8 timer var lang. Ungene var flinke og ordnet seg selv med mat, drikke og underholdning. Minstemann var masete men hadde fryktet det værre. godt å ha mange fang å sitte i. 

Pass og toll: vi fikk gå gjennom en spesialkø som gikk superfort, trolig fordi vi hadde en toåring med oss. Men da vi kom til skranken var det vaktskifte og vi venta...og venta... vi ble ekspedert sist av alle likevel, gikk ikke akkurat superfort nei...

Så venta vi litt til (maks 10 minutt) på bagasjen. En hund kom og luktet på handbagasjen min (Astrid), og "markerte" at her var det noe.... Ups.... Jeg hadde fremdeles druer i bagen..... Skulle ikke tas med inn i landet. Dette resulterte i at hele reisefølget ble tatt til siden, håndbagasje og kofferter måtte scannes og to kofferter åpnes. Sorry, jeg skulle spist opp de druene i Norge!! Tomas (vår egen "er d fali det-Ludvig" ) ble litt bekymret i dette øyeblikk, men det gikk over...

Fra flyplassen: vi kjørte flere forskjellige tog og fikk sett undergrunnen. Alle var trøtte etter den lange reisen. Men også nå var ungene flinke, og minstemann sovnet heldigvis. Tommy hadde satt seg inn i dette på forhånd, så det gikk bra å finne frem. Alle vi møtte var hjelpsomme. Positivt førsteinntrykk! En nydelig Manhatten Skyline møtte oss da vi gikk opp fra den siste t-banen (Path). Nydelige opplyste høye bygninger. 

Nå er klokka 0845 her. Noen sover fremdeles, og Tommy har dratt til Manhatten med Andreas som ikke ville sove mer. Vi skal møtes om to timer alle og gå ut i byen!! Ju hu, nå er vi i gang!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar